Ειδήσεις

Με τη δύναμη της έδρας στο κομβικό ματς με το Μαρούσι!


 Στον παράγοντα έδρα και στη δυναμική που προσδίδει ο κόσμος της Καρδίτσας στηρίζεται για τον αγώνα της Κυριακής στις 8.15 μ.μ. απέναντι στο Μαρούσι ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Η ομάδα της πόλης είναι έτοιμη για έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», το οποίο, φέτος και ειδικά στις τελευταίες αναμετρήσεις των «κυανόλευκων», έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε «απόρθητο κάστρο».

Ο Α.Σ.Κ. έχει πετύχει τέσσερις νίκες στους πέντε αγώνες που έδωσε μπροστά στο κοινό του και οι τρεις διαδοχικές του επιτυχίες, έχουν επιτρέψει να βελτιώσει το ρεκόρ του (4 νίκες – 10 ήττες) και ταυτόχρονα τη βαθμολογική του θέση. Το σερί νικών από το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου, το τοποθετεί στην τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ οι «κυανόλευκοι», από τη 10η θέση πλέον, μετρούν και την πέμπτη καλύτερη άμυνα στη Stoiximan Basket League.

Η βελτιωμένη παρουσία της ομάδας στα τελευταία ματς πιστοποιήθηκε και απέναντι στον Άρη, όπου ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ συνδύασε αποτελεσματικότητα και συγκροτημένη αγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, καταφέρνοντας με τη συνδρομή του φίλαθλου κοινού να φτάσει σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Η επιμονή στο πλάνο του προπονητικού επιτελείου, οι ολοένα και πιο ομοιογενείς εμφανίσεις, το βάθος στο έμψυχο υλικό, η αποφασιστικότητα και φυσικά η αξιοποίηση του Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» αφήνουν το στίγμα για την ομάδα της Καρδίτσας ενόψει συνέχειας που προμηνύεται εξαιρετικά απαιτητική.

Μπορεί ο Α.Σ.Κ. να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα ως προς την αναπλήρωση του χαμένου εδάφους όσον αφορά κάποια ατυχή αποτελέσματα -ελέω και του προγράμματος- στον α’ γύρο, όμως ακόμη τίποτε δεν έχει εξασφαλισθεί, μιας και οι αποστάσεις από τους αντιπάλους που διατηρούν ίδιους στόχους, είναι ανεπαίσθητες. Η «μάχη» στα υψηλότερα αλλά και τα χαμηλότερα βαθμολογικά στρώματα εντείνεται και χωρίς καμία αμφιβολία, ματς όπως το προσεχές με το Μαρούσι είναι από εκείνα που μπορούν να αλλάξουν τους συσχετισμούς στην τελική ευθεία.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται μία ομάδα που μετρά μία νίκη περισσότερη και η οποία, μακριά από την έδρα της έχει κατακτήσει τα τρία από τα πέντε συνολικά ροζ φύλλα αγώνα με αξιοσημείωτες επιτυχίες. Με τον Γιώργο Λιμνιάτη στον πάγκο του και με ένα συμπαγές και αρκετά έμπειρο ρόστερ, η ομάδα της Αττικής έχει καταφέρει να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Με μακροχρόνια διαδρομή στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, το Μαρούσι έχει αποβάλει από πολύ νωρίς το χαρακτηρισμό της νεοφώτιστης ομάδας και με τα επιτεύγματά του δημιουργεί τις προϋποθέσεις ακόμη πιο υψηλής στόχευσης στην τρέχουσα σεζόν.

Στον Α.Σ.Κ., λοιπόν, προετοιμάζονται για έναν κρίσιμο αγώνα που έχει ανάλογη σημασία με όσους προηγήθηκαν. Οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και η αναμέτρηση απαιτεί το μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης ώστε και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Καρδίτσας, η ομάδα της πόλης να διεκδικήσει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής στις 20:15 με αντίπαλο το Μαρούσι. Για τη συνάντηση της 15ης αγωνιστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή 10-1 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21  Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμες, τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με Ιαπωνική εταιρεία για το σκόρδου Πλατυκάμπου
Επόμενο άρθρο Εσπερινός Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Παλαμά