Ειδήσεις

Με τη νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου


Με τη νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης. Συγκεκριμένα, το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Μ. κ. Ηλίας Σερίφης, οι Αντιπρόεδροι κ. Γεώργιος Σύλλας και κ. Γεώργιος Καλέτσης, ο Ταμίας κ. Ιωάννης Λάππας και το μέλος κ. Χρήστος Γκαραβέλας.

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν σε άριστο κλίμα ήταν:

  • Η γρήγορη παράδοση στην κυκλοφορία του νέου τμήματος της περιφερειακής οδού στην πόλη, το οποίο ανακατασκευάστηκε από την ΤΕΡΝΑ-ΑΕ μετά την κατάρρευση κατά τον κυκλώνα «Ιανό».
  • Η παράδοση σε χρήση του νέου πολυθέσιου πάρκιγκ παραπλεύρως του ποταμού Παμίσου, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα από την ΤΕΡΝΑ-ΑΕ.

Γι’ αυτά τα δυο σημαντικά ζητήματα υπήρξε επικοινωνία του Δημάρχου, με τον αρμόδιο αξιωματούχο του Υπουργείου Υποδομών κ. Κώστα Τριχάκη όπου ενημέρωσε πως ο δρόμος και το παρκινγκ θα παραδοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, έγινε συζήτηση για την τουριστική ανάπτυξη του Μουζακίου και γενικότερα του Δήμου, καθώς επίσης και για την βελτίωση της σήμανσης ώστε να είναι σωστή η καθοδήγηση των επισκεπτών στην περιοχή. Στο εν λόγω πλαίσιο συμπεριλήφθηκε και η νέα προοπτική ανάπλασης της παραποτάμιας περιοχής του Παμίσου, ένα μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα που ήδη προωθεί προς υλοποίηση η Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος με επαφές σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο.

Τέλος, αναλύθηκαν παράμετροι της συνδιοργάνωσης του πολύ επιτυχημένου χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ «ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟΣ» με πολλές εκδηλώσεις και όμορφο στολισμό της πόλης που θα μετατρέψουν το Μουζάκι σε εορταστικό πόλο έλξης Καρδιτσιωτών και ξένων ταξιδιωτών.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχει ισχυρή βούληση κι’ από τις δυο πλευρές για στενή συνεργασία, ενώ, ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης υπογράμμισε την πρόθεσή του να βρίσκεται πάντα κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο και να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει για το καλό του εμπορικού κόσμου και των τοπικών κοινωνιών.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα της Αν. Δ/ντριας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Β. Ζιάκα για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση του ΣΒΘΣΕ για την περίπτωση αλλαγής καυσίμου από φυσικό αέριο σε άλλο αέριο ή υγρό καύσιμο στη βιομηχανία