Ειδήσεις
Tags |

Με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος συναντήθηκε η ΕΑΣΥ


Συνάντηση με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο, παρουσία και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγουκ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά,πραγματοποίησαναντιπροσωπείες των συνδικαλιστικών φορέων της Θεσσαλίας,τοΣάββατο  23/ 03/ 2024 στη Λάρισα.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον οργανωτικό γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, έθεσε κατά κύριολόγοκοινά και διαχρονικάπροβλήματα, επισημαίνοντας μαζί με τις υπόλοιπες ενώσειςτα κυριότερα προβλήματα που δημιουργούνταιαπό τιςατέρμονεςαποσπάσεις, την ίδρυσηνέωνυπηρεσιών με ανακύκλωση του υπάρχοντοςπροσωπικού,τα προβλήματα τωνμηδενικώνμεταθέσεων, τις συχνές και κάποιεςφορέςτελικά άσκοπεςμετακινήσειςτων Ο.Π.Κ.Ε. και των Διμοιριών Υποστήριξης, τιςχαμένες Διανυκτερεύσεις, τη φύλαξηστόχων και τη μη επικαιροποίησή τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο διασπάθισηςδυνάμεων και καταστρατήγησης βασικών κανόνων ασφαλείας, υγιεινής και συνθηκών εργασίας, τηνπαλαίωσηυλικών και υπηρεσιακών οχημάτων, την καθιέρωση κάθε είδους καθημερινών εξορμήσεωνκαι αναφορών που χάνουν το νόημά τους, τηνεξάλειψη της γραφειοκρατίας, την μη αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας κ.α.

Ο κ. Επιθεωρητήςακούγοντας προσεκτικάτα κοινά, αλλά και τα κατά τόπους προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, υποσχέθηκε ότι από πλευράς του και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα μεταφέρει στη φυσική και στη πολιτική ηγεσία τους προβληματισμούς μας, ενώ για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του,δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους συναδέλφους μας και στις τοπικές ενώσεις, επιδιώκοντας το καλύτεροδυνατόαποτέλεσμα καιμια εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα σπουδών ενός Μουσικού Σχολείου, ο κ. Ξαρχάκος και η αποκατάσταση της αλήθειας
Επόμενο άρθρο Τελετή Αναγόρευσης Διδακτόρων και Απονομής Διπλωμάτων σε Αποφοίτους