Ειδήσεις

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε ο βουλευτής Αριστοτέλης Σπάνιας


Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής του νομού Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια.  Ο κ. Σπάνιας ανέλυσε τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη, και την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένες περιοχές, αλλά και ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος του νομού μας.

Η καταστροφή  κ. Υπουργέ διευκρίνισε ο βουλευτής στο αγροτικό και κτηνοτροφικό κομμάτι του νομού μας το οποίο αποτελεί και το βασικό στήριγμα της τοπική μας οικονομίας είναι μεγάλη. Πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την  αποκατάσταση και ανασυγκρότηση των περιοχών, που βρίσκονται σε δεινή θέση,  έτσι ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι να ισορροπήσουν και να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Εκτός αυτών ο κ. Σπάνιας μετέφερε υπόμνημα των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (ΕΣΠΕΕΚΑ) που του παρέδωσαν στην συνάντηση που είχαν τις 02 /2/24.

Γνώστης των καταστάσεων και των προβλημάτων του Νομού μας, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση, είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πολίτες του Ν. Καρδίτσας, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή βοήθειας, αλλά και προγραμματισμού για την εφαρμογή ενός σχεδίου ανάκαμψης στις πληττόμενες περιοχές.

Αναφερόμενος δε στην αμυντική πορεία της χώρας, τόνισε την πολύ καλή εξέλιξη της συμφωνίας των F-35 για την αμυντική μας θωράκιση, που φέρνει την Ελλάδα σαφώς σε πρωταγωνιστικό ρόλο, κρατώντας τις ισορροπίες στην περιοχή.

Ο κ. Σπάνιας ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Δένδια ζητώντας του να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια από την θέση του Υπουργού, παρεμβαίνοντας και δίνοντας προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν το Νομό μας, έτσι ώστε να επιταχυνθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες που αφορούν την αποκατάσταση των υποδομών και την ανασύνταξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο To προφίλ του νέου Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά
Επόμενο άρθρο Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας: Ένας χρόνος χωρίς τον Τάσο