Ειδήσεις

Με τους καθιερωμένους Αγιασμούς άνοιξαν τα σχολεία του Δήμου Σοφάδων


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε φέτος, μετά από αναβολές λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, η νέα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σοφάδων.

Το πρώτο κουδούνι ακούστηκε φέτος για πρώτη φορά και όλοι οι μαθητές βρέθηκαν και πάλι πίσω στα σχολεία.

Και φέτος, ο Δήμαρχος Σοφάδων, κ. Θάνος Σκάρλος, ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, δίνοντας έμφαση στην αξία του σχολείου, χαρακτηρίζοντάς το ως το πιο σημαντικό και υγιές «κύτταρο» μιας κοινωνίας.

Ο κ. Σκάρλος , παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σοφάδων, στο 1ο και 2ο Δημ. Σχολείο Σοφάδων, καθώς και στον κοινό Αγιασμό του ΕΠΑΛ Σοφάδων, του ΕΝΕΕΓΥΛ και ΕΕΕΕΚ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Αθανάσιο Παππά και τον Αντιδήμαρχο κ Γιώργο Τσινόπουλο.

Στον κοινό Αγιασμό στο χώρο του ΕΠΑΛ χοροστάτησε  ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και στα υπόλοιπα σχολεία ο Αιδεσιμολογιότατος π. Ηλίας Γώγος.

Ο κ. Σκάρλος απευθυνόμενος στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή έκανε και κάνει ότι καλύτερο ώστε τα σχολεία του δήμου Σοφάδων να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα προέκυψαν, ιδιαίτερα στο συγκρότημα του ΕΠΑΛ.

Ευχήθηκε δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά σε όλους, δηλώνοντας βέβαιος ότι οι μαθητές θα κατορθώσουν, με εφόδια τις γνώσεις τους, να επιτύχουν τους στόχους τους!

Ο ίδιος δεσμεύτηκε πώς τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και προσωπικά ως δήμαρχος, θα είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη, σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε καθημερινό θέμα που χρειάζεται επίλυση.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Μουζακίου εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσους προσέφεραν βοήθεια για τους πληγέντες
Επόμενο άρθρο Βασίλης Τσιάκος στις περιοδείες τους στις Τ.Κ.: Συνεχίζουμε μαζί για να αλλάξουμε τον Δήμο μας