Ειδήσεις

Μεγάλη ολοήμερη εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση στο Μύλο του Παππά


Tην Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 στο Μύλο του Παππά θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μια μεγάλη ολοήμερη εκδήλωση που θα αφορά στην ηλεκτροκίνηση.

Στον προαύλιο χώρο του Μύλου, από τις 9:30π.μ. μέχρι τις 21:30μ.μ. θα λειτουργεί έκθεση στην οποία θα συμμετέχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες της αγοράς,μηχανές, ποδήλατα, πατίνια, καθώς και σταθμοί φόρτισης, στην οποία ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, καθώς και να κατανοήσει τα νέα δεδομένα όπως το κόστος αγοράς και συντήρησης των οχημάτων, καθώς και των σταθμών φόρτισης, την διάρκεια φόρτισης τους, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο «Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης στη Περιφέρεια Θεσσαλίας», από τις 9:30π.μ. μέχρι τις 14:00μ.μ, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μύλου.  Επίσημοι προσκεκλημένοι, αλλά και εμπειρογνώμονες από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης θα μοιραστούν τις απόψεις τους και θα συζητήσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), στις Εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στα Περιβαλλοντικά οφέλη από την διείσδυση της ηλεκτροκίνησης, στις νέες ανάγκες στην αγορά εργασίας, καθώς και στην Κατασκευή φορτιστών στην Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Καρδίτσα στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τετάρτη 27/4