Ειδήσεις

Μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μουζάκι


Μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, στο πλαίσιο ενός μοναδικού γιορτινού προγράμματος πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μουζακίου και το «Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα», η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου την Κυριακή 18/12/2022 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου.

Οι διοργανωτές επιφύλαξαν στον κόσμο πολλές εκπλήξεις που χαροποίησαν μικρούς και μεγάλους οι οποίοι γέμισαν τον χώρο της γιορτής από άκρη σε άκρη.

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης πλαισιωμένος από τους στενούς συνεργάτες του στην δημοτική Διοίκηση, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ευχήθηκε σε όλους να έχουν χαρούμενες γιορτές με υγεία και ευτυχία καθώς τα δυο χρόνια της πανδημίας δυσκόλεψαν αφάνταστα τη ζωή στον τόπο και στη χώρα μας.

Παράλληλα, δήλωσε πως η Δημοτική αρχή προσπαθεί πάντα να ευχαριστήσει τους δημότες διοργανώνοντας πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις όπως οι τωρινή που απαντούν στις επιθυμίες τους.

Κατά τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση, εντύπωση προκάλεσαν η φάτνη με τον νεογέννητο Ιησού, όπου πολλά παιδιά φωτογραφήθηκαν, όπως και το έλκηθρο του Άη Βασίλη, ενώ ο Δήμος «φωταγώγησε και τον χειμωνιάτικο ουρανό με εκατοντάδες πολύχρωμα βεγγαλικά που προκάλεσαν επιφωνήματα θαυμασμού στο πλήθος.

Αυτή η νύχτα ήταν πολύ όμορφη, με τη θερμοκρασία στο περιβάλλον να είναι σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή. Μουσικό σχήμα της ΔΗΚΕΔΗΜ, με τη Δημοτική Φιλαρμονική, έδωσαν ξεχωριστή καλλιτεχνική διάσταση στην όλη εκδήλωση με άριστη ερμηνεία Χριστουγεννιάτικων μουσικών κομματιών και γιορτινών τραγουδιών.

Ακόμη, ο Δήμος, αφού είχε συμβληθεί με γνωστό κέτεριγκ, πρόσφερε ποικιλία εδεσμάτων στο κοινό που τα απολάμβανε με ευχαρίστηση, ενώ άρεσε πολύ η μετατροπή ενός οχήματος τύπου βαν σε χώρο διανομής γλυκισμάτων.

Τέλος μοιράστηκαν διάφορα δώρα στα παιδιά, πολλά εκ των οποίων τοποθέτησαν στολίδια στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο και δοκίμασαν «ζωγραφική προσώπου».

Πολύ θετικά ήταν τα σχόλια των δημοτών για τον φωτισμένο «ουρανό» κατά μήκος της οδού Αντώνη Βασιλείου που δημιουργεί σε ντόπιους και επισκέπτες μια αξέχαστη αίσθηση ρομαντισμού και νυκτερινής μαγείας.

Να σημειώσουμε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα πριν τη μεγάλη γιορτή της γέννησης του Θεανθρώπου, πραγματοποιούνται παρουσία του Δημάρχου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων δένδρων και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μουζακίου, οι οποίες έχουν στολιστεί κατάλληλα.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Ματαράγκα ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αργιθέας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου