Ειδήσεις

Μια ακόμη επιτυχημένη αιμοδοσία στον Παλαμά!


Με μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα της 56ης εθελοντικής αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά.

Στην τράπεζα αίματος του Σ.Ε.Α. Παλαμά, η οποία πλέον μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είναι μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Αίματος που διατηρείται από σύλλογο και καλύπτει τις συνολικές ανάγκες των κατοίκων του Δήμου, προστέθηκαν προχθές 67  μονάδες αίματος!.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.

Ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Για ακόμη μια φορά ήταν άψογες σε ένα πολύ παραγωγικό πρωινό!

Ευχαριστούμε επίσης για την ευγενική προσφορά τους:

  • την κ. Βάνα Μπακρατσά για την προσφορά μπανανών και κρουασάν,
  • την κ. Ανθή Ντράχακαι την κ. Λούλα Καλαμάκη για την προσφορά χυμών και
  • τον κ. Γιάννη Σακελλαρίου για την προσφορά φαγητού για την γιατρό,

το νοσηλευτικό προσωπικό και τα μέλη του Σ.Ε.Α.Π. που συμμετείχαν στην αιμοδοσία.

Προσκαλούμε όλους όσους δεν παραβρέθηκαν σε αυτή την πρώτη μέρα -αλλά και όποιον επιθυμεί να δώσει εθελοντικά αίμα- να προσέλθουν στη δεύτερη μέρα της 56ης αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Ευχόμαστε σε όλους καλό τριήμερο Αποκριάς και Καθαρής Δευτέρας.

 

Προηγούμενο άρθρο Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΕΟΔ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Συλλόγων στο Μουζάκι