Ειδήσεις

Μια γιορτή, μια αγορά γεμάτη ευχές και εορταστικές νότες


Μια γιορτή, μια αγορά  γεμάτη ευχές και εορταστικές νότες, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος μέσα από την εορταστική δράση που οργανώνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσα, το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο.

Η δράση θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, και ώρες 05:30 – 09:00, και θα περιλαμβάνει μουσική με κάλαντα από την ΄΄Καραγκούνα΄΄ και τη συμμετοχή της Μπατίνας από το Μουσικό Σχολείο, face painting, τον ποδηλάτη Αι Βασίλη, τον παραμυθά και γλυκά κεράσματα.

Επίσης, στο τέλος της βραδιάς, θα γίνει κλήρωση πλούσιων δώρων αφού οι συμμετέχοντες προσκομίσουν αποδείξεις που έχουν από αγορές τους στα καταστήματα την περίοδο των εορτών (θα αντιστοιχούν σε λαχνούς). Τα δώρα θα είναι τηλέφωνα, τάμπλετ και λοιπά γκάτζετ.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, οι εκπρόσωποι των φορέων συνδιοργανωτών παραχώρησαν σχετική συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος δήλωσε πως «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει. Η Καρδίτσα είναι γεμάτη από επισκέπτες και η αγορά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Έχει και επάρκεια και καλές τιμές. Στηρίζουμε έμπρακτα την εκδήλωση».

Ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος τόνισε: «Η Καρδίτσα έχει φορέσει τα γιορτινά της και δείχνει μια εξωστρέφεια. Η ενέργεια του Εμπορικού Συλλόγου μας βρίσκει συμπαραστάτες. Στηρίζουμε θέσεις εργασίας, στηρίζουμε τους εμπόρους. Καλώ όλους τους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες να στηρίξουν την τοπική οικονομία».

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ρούλα Νιάκα τόνισε: «Είμαστε ενωμένοι όλοι οι φορείς μαζί για να βοηθήσουμε την τοπική αγορά. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Ευελπιστώ ότι αυτή η εκδήλωση θα γίνει θεσμός».

Εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Καρδίτσας, ο κ. Στεργιούλης σημείωσε: «Στηρίζουμε τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την τοπική αγορά. Να μην σπάσουμε την εσωτερική αλυσίδα της αγοράς».

 

Προηγούμενο άρθρο Στα απολύτως απαραίτητα περιορίζεται η πλειοψηφία των καταναλωτών
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Πέμπτη 29/12