Ειδήσεις

Μια καταπληκτική θεατρική παράσταση από την Π.Ε. Καρδίτσας


Μια καταπληκτική θεατρική παράσταση θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό – και όχι μόνο- με τίτλο ΄΄ Στους δύο τρίτος …χωρεί΄΄. Πρόκειται για μια θεότρελη ερωτική κωμωδία στην μετά covid εποχή, που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την ‘’μάχη’’ των δύο φύλων. Μια πολυβραβευμένη κωμωδία του Felix Sherman, σε διασκευή και σκηνοθεσία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Σταύρου Νικολαΐδη. Μαζί του μεγάλα ονόματα του θεατρικού χώρου, όπως η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Καζάκας και ο Πέτρος Πέτρου.

Η παράσταση είναι μια διοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο Μητρόπολης με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει δυνατά πολυμορφικές δράσεις πολιτισμού και κυρίως θεατρικές. Μια θεατρική παράσταση δίνει πάντοτε τροφή για σκέψη και ταυτόχρονα ψυχαγωγεί και εμπνέει. Γιαυτό και τέτοια πολιτιστικά δρώμενα βρίσκονται ψηλά στην πολιτιστική ατζέντα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

«Καλώ λοιπόν όλους τους Καρδιτσιώτες, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, να απολαύσουν μια πραγματικά υπέροχη παράσταση, γεμάτη γέλιο, συνεχείς εκπλήξεις και ανατροπές» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που δόθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όλα έτοιμα για το 8ο Φεστιβάλ Πάου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες που προσβάλλουν τα πυρηνόκαρπα