Ειδήσεις

Μήνυμα συμπαράστασης του Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προς τους πληγέντες


Σύσσωμοι οι οικονομολόγοι  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους πληγέντες, από την εξελισσόμενη κακοκαιρία «Daniel»,  κατοίκους της Θεσσαλίας και στεκόμαστε δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δυστυχώς, έμελλε οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής να πλήξουν με πρωτοφανή σφοδρότητα τις τοπικές κοινωνίες, τις περιουσίες, τις υποδομές, τις καλλιέργειες και εν γένει την οικονομία σχεδόν ολόκληρης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δοκιμάζοντας για ακόμη μια φορά τις αντοχές μας, μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τις καταστροφές πλημμύρες του «Ιανού» το 2019.

Καλούμε την Πολιτεία να ενεργήσει άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε η οικονομία των πληγέντων περιοχών να μπορέσει να ορθοποδήσει σύντομα.

Τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις  για να βοηθήσουν στην οικονομική αναγέννηση των περιοχών αυτών.

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης, προς τους συναδέλφους λογιστές των πληγέντων περιοχών,θα ζητηθεί παράταση, από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας,για όλες τις δηλωτικές υποχρεώσεις έως τέλος Οκτωβρίου 2023.

Για την Τοπική Διοίκηση του 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Κοτσιμπογεώργος

Προηγούμενο άρθρο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας: Χειρόγραφη η συνταγογράφηση των φαρμάκων
Επόμενο άρθρο Αναβολή της Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας