Ειδήσεις

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Είναι γνωστό ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θεωρούνται εφαλτήριο για την εκπλήρωση των προσδοκιών και των στόχων όλων των μαθητών. Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να απευθυνθώ στους υποψήφιους και υποψήφιες όλων των λυκείων του νομού μας.

Αγαπητά μου παιδιά,

Η πολύχρονη και επίμοχθη προσπάθεια σας φτάνει στο τέλος της.

Εύχομαι από καρδιάς να προσέλθετε στις εξετάσεις, με αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό σας, αποφασιστικότητα, θάρρος και δύναμη, στοιχεία που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενοι στα μαθητικά θρανία, και να ολοκληρώσετε  την προσωπική σας προσπάθεια και τον αγώνα που κληθήκατε να δώσετε με την ηθική και πολύπλευρη συμπαράσταση των οικογενειών σας.
Να θυμάστε πάντα ότι η επιτυχία είναι ένα ταξίδι και όχι ο προορισμός και το όποιο αποτέλεσμα, δεν ακυρώνει την προσπάθεια και τον μόχθο του καθενός ούτε πρέπει ν’ αποτελέσει τροχοπέδη στα όνειρά σας, αλλά εκκίνηση με πείσμα και λαχτάρα για μια αλλιώτικη νίκη στο μέλλον, χωρίς εκπτώσεις στα όνειρα, χωρίς μετριότητα στην προσπάθεια ενθυμούμενοι ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που προσπαθεί.

 

Καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθρο Φιλανθρωπικό φοιτητικό τουρνουά βόλεϊ!
Επόμενο άρθρο Ευαισθητοποίηση για τις ευρωεκλογές