Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023


Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δόθηκε τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η χρονική αυτή στιγμή είναι η αφετηρία μιας νέας διαδρομής για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων, εξειδίκευσης και εμπειριών, που αποτελούν  τα εφόδια  -όχι μόνο- για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά και για την επιτυχή ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία τους αυτή αποτελεί, αναμφίβολα, την επιβράβευση μιας πολύπλευρης προσπάθειας, που τους γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη για τη συνέχεια.

Επίσης να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την καθοριστική συμβολή τους στην πολύχρονη και κοπιαστική προσπάθεια των παιδιών τους.

Όσοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους , θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Η επιτυχία ή μη στις Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι το Α και το Ω στη ζωή. Πέρα από την ευκαιρία να επαναλάβουν την προσπάθεια τους , θα έχουν σίγουρα και πολλές άλλες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές, για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Θέλω ακόμη να καλωσορίσω και να ευχηθώ καλές σπουδές σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες που εισάγονται στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Π.Ε Καρδίτσας και θα παραμείνουν στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, σπουδαστές και σπουδάστριες καλές σπουδές και μια υπέροχη φοιτητική ζωή.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όλοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα και το φυσικό πλούτο των Αγράφων
Επόμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα: Εμβληματικό το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων της διασποράς