Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ένα ανυπέρβλητο σύμβολο ενότητας, πατριωτισμού και ηρωισμού. Ημέρα πατριωτικής υπερηφάνειας και εθνικής αυτοπεποίθησης, παρακαταθήκη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε διαχρονικά όποιον επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Τιμούμε τους Έλληνες που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό και που μέσα από τη θυσία τους παρέδωσαν μαθήματα πίστης και αγωνιστικότητας σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν με ηρωισμό και αυταπάρνηση για την ελευθερία της Πατρίδας και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στη μνήμη και το θάρρος όσων δεν λύγισαν μπροστά στις δυνάμεις του ολοκληρωτισμού.

Ογδοντατρία χρόνια μετά η Ελλάδα στέκεται όρθια και περήφανη, έτοιμη να ξαναπεί ‘’ΟΧΙ’’ αν χρειαστεί , σε οποιονδήποτε απειλεί την εθνική της κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Χρόνια πολλά Ελλάδα.  Χρόνια πολλά σε όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Υβριδική Ημερίδα: MyDATA - Κρίσιμα Ζητήματα & Επόμενα Βήματα
Επόμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τιμόθεος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού