Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφεριάρχη Κώστα Τέλιου για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας


Όταν ένας θεσμός αντέχει στο χρόνο και φθάνει φέτος να γιορτάζει την 39η διοργάνωση, τότε είμαστε σίγουροι ότι έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου, ότι οι φίλοι του θεάτρου και οι φιλότεχνοι, όχι μόνο της Καρδίτσας, αλλά και όλης της Θεσσαλίας το έχουν αγκαλιάσει και κάθε χρόνο περιμένουν να ανοίξει η αυλαία του.

Περιμένουμε με χαρά τους θιάσους, υποδεχόμαστε με τιμή τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, τα τιμώμενα πρόσωπα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση περιμένουμε φέτος το Σταύρο Ξαρχάκο, το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, την παγκόσμια αυτή μορφή του Πολιτισμού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δεν θα μπορούσε παρά να είναι και φέτος υποστηρικτής και χρηματοδότης αυτής της μεγάλης γιορτής που με τόση φροντίδα ετοιμάζει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας δίνοντας καλλιτεχνική πνοή στην περιοχή μας και συμβάλλοντας στην προβολή της. Καλή επιτυχία!

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεφάντωσαν το περασμένο Σάββατο στο αποκριάτικο πάρτυ του Fashion City Outlet και ετοιμάζονται για νέο ξεφάντωμα αυτό το
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακή έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απλούστευση των κανόνων της ΚΑΠ