Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη για την Πρωτοχρονιά


Το 2023 ανατέλλει και μαζί του εγκαθιδρύεται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ένα νέο «στάτους» που δεν φαίνεται να έχει σχέση με όσα γνωρίζαμε. Η επανεκκίνηση γίνεται στη σκιά ενός αναπάντεχου, τρομακτικού πολέμου που ξέσπασε στην Ουκρανία και μιας πρωτόγνωρης ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης η οποία τον ακολούθησε.

Ο περισσότερος κόσμος περνάει δύσκολα και η αβεβαιότητα για το μέλλον είναι πολύ έντονη αυτό το χρονικό διάστημα. Αλλά, κάθε κρίση δεν έχει μόνο αρχή, αλλά και τέλος, το οποίο πιστεύω ότι θα δούμε πολύ σύντομα.

Οι ερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν ως μεγάλο διακύβευμα, όχι μόνο την ομαλή μετάβαση στη μετά-COVID εποχή, μα και τη διαμόρφωση αυτής. Απαιτείται επομένως πολύ ώριμη σκέψη πριν την οριστική επιλογή στις κάλπες.

Η Δημοτική αρχή μας βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις διεκδικώντας, όπως πάντα, πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά κοινωνικοπολιτικά δρώμενα.

Όμως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών.

Μαζί, δώσαμε μάχες και κατανικήσαμε τον εφιάλτη των τεράστιων φυσικών καταστροφών του «Ιανού».

Μαζί, λύσαμε χρονίζοντα προβλήματα και καταφέραμε να φτιάξουμε τις γερές βάσεις που χρειάζεται ο Δήμος μας για το νέο μέλλον.

Μαζί τώρα, ενώνοντας όλες τις δυνάμεις μας, θα κάνουμε πράξη το κοινό όραμα της δημιουργίας ενός Δήμου πρότυπο λειτουργίας, ανάπτυξης και ευημερίας.

Το οφείλουμε στις οικογένειες και στα παιδιά μας, το αξίζουμε όλες και όλοι μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το 2022 - Η ετήσια ανασκόπηση
Επόμενο άρθρο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου της αγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών