Ειδήσεις

Μήνυμα του δημάρχου Παναγιώτη Νάνου για την επανεκλογή του


Αγαπητοί δημότες, φίλες και φίλοι, Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη, σ’ εμένα και την ομάδα των «Νέων Οριζόντων» με 51%. Αποτελεί δικαίωση ενός συλλογικού έργου που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, ένα έργο – οδοδείκτης για την επόμενη θητεία. Ταυτόχρονα η ψήφος σας είναι η βούληση της Τοπικής Κοινωνίας να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του Αναπτυξιακού Προγράμματος, το οποίο θα φέρει την πολυπόθητη Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη στον Τόπο μας.

Δώσαμε την εκλογική μάχη με έντιμο και καθαρό τρόπο, με βάση αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες, με σεβασμό στον δημότη, την Δημοκρατία, στην σύγχρονη Αυτοδιοίκηση.

Συγχαίρω και ευχαριστώ τους υποψηφίους των «Νέων Οριζόντων», οι οποίοι με τον προσωπικό τους αγώνα, την ομορφιά της προσωπικότητάς τους, συνέβαλλαν στην συλλογική εκλογική μας επιτυχία.

Όμως οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή το βράδυ, χωρίς επινίκια και θριαμβολογίες, ακριβώς διότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Εμείς δεν έχουμε αντιπάλους, παρά μόνο τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε με επιτυχία.

Σήμερα Δευτέρα συνεχίζουμε με ανανεωμένη διάθεση και ενέργεια τη νέα μας θητεία. Συνεχίζουμε να διοικούμε τον Δήμο με ευπρέπεια, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, διότι είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες, ανεξάρτητα τί ψήφισε ο καθένας.

 Συνεχίζουμε με διάθεση συνεργασίας, ενωμένοι και με σύμμαχο τις προκλήσεις του Μέλλοντος, για μια λίμνη Πλαστήρα ανάλογη του οράματος, των προσδοκιών σας και της ευθύνης μας. Σας προσκαλούμε στον κοινό αγώνα να γίνουμε συνοδοιπόροι.

με αγάπη και εκτίμηση για όλους

Προηγούμενο άρθρο Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Οι πρώτοι των πρώτων σε σταυρούς
Επόμενο άρθρο Στον Παλαμά για αυτοψίες κλιμάκια του ΥΠΕΧΩΔΕ