Ειδήσεις

Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλήνιων Εξετάσεων


​«Θα ήθελα να εκφράσω, σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν τις θερμότερες ευχές μου και τα συγχαρητήρια μου, για την προσπάθεια που κατέβαλαν  και κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

​            Η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και πλέον μπορούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η καινούργια σας ζωή ξεκινάει και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και προοπτικές δίνοντας σας τη δυνατότητα να κτίσετε το μέλλον το οποίο ονειρεύεστε.

Θα ήθελα επίσης, να δώσω πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους αφανείς ήρωες, καθηγητές και οικογένειες, που στάθηκαν στο πλευρό των μαθητριών και μαθητών σε αυτόν τον αγώνα στηρίζοντας τους κάθε στιγμή.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους οι οποίοι παρά την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν δεν κατάφεραν να περάσουν στη σχολή που επιθυμούσαν. Ένα όχι και τόσο επιθυμητό, πρόσκαιρο,  αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να κρίνει το μέλλον μας αλλά να μας δώσει το έναυσμα για μεγαλύτερη και καλύτερα στοχευμένη προσπάθεια.

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και σε όλους»

Προηγούμενο άρθρο Έργα 16,8 εκατ. ευρώ για οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική προστασία στην Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αριστεύσαντες του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023