Ειδήσεις

Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, Με τις εξετάσεις που ξεκινούν την Πέμπτη ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος της ζωής σας, που πάντοτε θα θυμόσαστε με νοσταλγία και χαμόγελο. Χρειάστηκε προσωπική προσπάθεια, δύναμη και υπομονή στο ταξίδι που σας έφερε έως εδώ, το οποίο σας όπλισε με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να σας ανοίξουν νέους δρόμους στην ενήλικη ζωή.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες που επέλεξαν να δώσουν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα κάθε επιτυχία στους στόχους σας για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια σκληρή δοκιμασία,όμως με ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας, θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα αποτελέσει τη δίοδο για την υλοποίηση των ονείρων σας.

Είναι σημαντικό, βέβαια, να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος και ότι καμία μάχη δεν ορίζει από μόνη της τη συνολική πορεία της ζωής σας. Η ζωή έχει πολλές εξετάσεις, πολλές επιλογές και πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να θέτουμε στόχους μέσα από τους οποίους αισθανόμαστε δημιουργικοί πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Καλή δύναμη και στις οικογένειες που στηρίζουν τον αγώνα της προετοιμασίας των παιδιών, βιώνοντας τη μεγάλη αγωνία των ημερών, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που είναι πάντοτε αρωγοί των νέων, μοιράζονται τα άγχη τους και σηκώνουν το βάρος της οργάνωσης της όλης διαδικασίας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους να έχετε υγεία και το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας. Εξάλλου οι μόνες μάχες που είναι χαμένες είναι αυτές που δεν δίνουμε.

Καλή επιτυχίαμε αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη!!!!!

Προηγούμενο άρθρο Άρχισαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική δράση κατά του καπνίσματος στον Παλαμά