Ειδήσεις

My Odos App: Ο καλύτερος συνοδηγός σε μία εφαρμογή


Στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα και βασική δέσμευση να αποτελούμε τον καλύτερο συνταξιδιώτη για κάθε οδηγό, ενώ αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους προκειμένου να προσφέρουμε τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης.

Αναγνωρίζοντας ότι η χρήση των smartphones κατέχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων και με βασικό γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων  υπηρεσιών, βάλαμε σε εφαρμογή την εμπειρία μας και προχωρήσαμε σε μία ακόμα καινοτόμο πρωτοβουλία. Το σχεδιασμό της 1ης allinoneεφαρμογής αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, για κινητά (Android και iOS), το MyOdosApp.

Το MyOdos έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους οδηγούς των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε. Περιλαμβάνει κάθε πληροφορία για τους αυτοκινητοδρόμους Ιόνια Οδός (Αντίρριο-Ιωάννινα), Α.Θ.Ε (Τμήμα Μεταμόρφωση Αττικής-Ράχες Φθιώτιδας) και Ε65 (τμήμα εν λειτουργία: Ξυνιάδα-Τρίκαλα), καθώς και πλήθος χρηστικών υπηρεσιών με στόχο να παρέχουμε στους οδηγούς τις πλέον ασφαλείς και άνετες διαδρομές.

Στο MyOdosκάθε πληροφορία που αφορά τη διαδρομή ή το ταξίδι, είναι διαθέσιμη εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Ειδικότερα στην 1η έκδοση του MyOdosοι οδηγοί θα βρουν μεταξύ άλλων:

  • Αναλυτικούς χάρτες με όλα τα ενδιάμεσα σημεία ενδιαφέροντος (Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώροι Στάθμευσης, Ανισόπεδοι Κόμβοι, Έξοδοι κλπ) για του αυτοκινητοδρόμους ευθύνης μας.
  • Μηχανισμό Υπολογισμού βέλτιστης Διαδρομής και κόστους διοδίων για το σύνολο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.
  • Απευθείας σύνδεση με το τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης 1075καθώς και με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Δυνατότητα εγγραφής στο FastPass και KentrikiPass και απόκτησης πομποδέκτη μέσω courier.
  • Απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού και δυνατότητα ανανέωσης υπολοίπου για τους συνδρομητές του FastPass και

Για να εγκαταστήστε τον καλύτερο συνοδηγό στο κινητό σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

  • Εάν είστε κάτοχος Androidsmartphones: PlayStore, Αναζήτηση/ SearchMyOdos, Εγκατάσταση/Install
  • Εάν είστε κάτοχος IPhone: AppStore, Αναζήτηση/SearchMyOdos, Απέκτησε/ Get, Εγκατάσταση/ Install

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ένα νέο κρούσμα Covid στην Καρδίτσα, οχτώ στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν.Καρδίτσας συμετέχει στην 24ωρη απεργία