Ειδήσεις

Ν. Γανιάς: Η κοινωνία της Καρδίτσας έδειξε ότι είναι ακόμα εδώ


Την Κυριακή που μας πέρασε, στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων, νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών, η κοινωνία της Καρδίτσας έδειξε ότι είναι ακόμα εδώ, μαζί μας, έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή. Το συνέδριο που έρχεται φαντάζει ως ιστορική ευκαιρία ώστε να καταφέρουμε να εκφράσουμε όλες τις προοδευτικές Ελληνίδες και τους Έλληνες. Να γίνουμε ξανά δύναμη αλλαγής και ελπίδας.

Σε ό,τι με αφορά, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Καρδιτσιώτες που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας. Η πρώτη θέση στην οποία με κατατάσσουν με την ψήφο τους στο όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής,εκτός από τον εύλογο ενθουσιασμό, με γεμίζει και με μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στην ιστορία της παράταξής μας αλλά και ευθύνη απέναντι στον τόπο μας.

Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν και σε όσους συμμετείχαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έμειναν για ώρα στις ουρές. Συνεχίζουμε έχοντας ως στόχο την ολική επαναφορά της παράταξης. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να επαναφέρουμε την παράταξη σε θέση πρωταγωνιστή στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως Κίνημα που φέρνει την Αλλαγή.

 

Γράφει ο Νικόλαος Γ. Γανιάς, Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν.Ε. Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τετάρτη 11/5