Ειδήσεις

Να ενισχυθεί το Τελωνείο Καρδίτσας – Τρικάλων, ζήτησε με αναφορά του στο ΥΠΟΙΚ ο Γιώργος Κωτσός


Ο βουλευτής Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός, κατόπιν συνάντησης,  που είχε με την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων, της 5ης Τελωνειακής Περιφέρειας, κ.Οικονόμου Αθηνά, κατέθεσε σχετική αναφορά προς το υπουργείο Οικονομικών για τα ποικίλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων και δια της προέδρου της κ. Άρτεμις Τσουκαλά έθεσε μια σειρά από ζητήματα, τα οποία αφορούν στην υποστελέχωση του Τελωνείου Τρικάλων, που λειτουργεί σε επίπεδο Τμήματος (Τελωνείο Β΄ Τάξης) με χωρική αρμοδιότητα τις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας.

Οι υπάλληλοι του Tελωνείου, σύμφωνα με την συνημμένη επιστολή προς τον βουλευτή, επισήμαναν πως καλούνται σε πολλαπλούς ρόλους, καθώς η υπηρεσία διαρθρώνεται σε επίπεδο γραφείων, προκειμένου να ανταποκριθεί.

Ως εκ τούτου, η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων, της 5ης Τελωνειακής Περιφέρειας ζητά αναβάθμιση του Τελωνείου Τρικάλων σε Ά τάξης, λόγω των χωρικών αρμοδιοτήτων σε επίπεδο δύο Περιφερειακών Ενοτήτων και ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό.

Ο κ. Κωτσός εξέτασε διεξοδικά τα αιτήματα της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων, της 5ης Τελωνειακής Περιφέρειας και με τη σειρά του, τα προώθησε στον αρμόδιο υπουργό, τονίζοντας προς τους εργαζομένους ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους για την εύρυθμη λειτουργία του Τελωνείου.

 

Προηγούμενο άρθρο Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Η πρόταση του WWF για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία - Ο Υπεύθυνος Δράσεων για Λύσεις από τη Φύση της WWF Θάνος Γιαννακάκης μίλησε στο Ράδιο Ηχόραμα