Ειδήσεις

Νέα διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας


Ξεκινά το επόμενο διάστημα ένα νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 240.000 «Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας » προϋπολογισμού 240.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα τμήμα του οδικού δικτύου στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες διαγράμμισης είναι τα εξής:

  • Καρδίτσα-Αγιοπηγή – Κέδρος- Ασημοχώρι
  • Καρδίτσα-Μητρόπολη – Λίμνης Πλαστήρα
  • Καρδίτσα- Προάστιο-Πεδινό-όρια Νομού
  • Παλαμά – Ιτέα- Φύλλο- Ορφανά- Λεύκη
  • Επαρχιακή οδός Καρδίτσα- Λάρισα

«Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Τεχνικών Έργων βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, η ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας. Διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε καθημερινά πόρους για έργα ανθρώπινα, έργα χρήσιμα, έργα ουσίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Προηγούμενο άρθρο Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά
Επόμενο άρθρο Ιωάννης Λ. Κολοβός: Αδιαφορία, ψέματα, παραμύθια και αχαρτογράφητα σημεία από τον δήμαρχο και τον συνέταιρο του Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ