Ειδήσεις

Νέα νίκη για τους αστυνομικούς της Καρδίτσας


Παρά την αναμενόμενη δυσκολία που δημιούργησε η διακοπή λόγω των γιορτινών ημερών του Πάσχα, η ομάδα της Αστυνομίας Καρδίτσας συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στον τρίτο όμιλο του 20ου πρωταθλήματος Διευθύνσεων Αστυνομίας, που διοργανώνεται  από το παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών. Οι αρκετές απουσίες, μεταξύ των οποίων και του προπονητή Κώστα Γκαβογιάννη δεν στοίχισαν, χάρη στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο του Λεονταρίου, το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα.

Έτσι, σε έναν ωραίο αγώνα η ομάδα της Καρδίτσας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατόρθωσε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 2-0 και σκόρερ τους Καραγιάννη και Παπανικολάου. Το παράλληλο «σκορ» στα δοκάρια ήταν 3-1 με τον Τσουκαλά να τα σημαδεύει δύο φορές και τον Φούκη μία, ενώ το ίδιο συνέβη από τον Αναδιώτη για την ομάδα της Μαγνησίας. Έτσι, η τοπική ομάδα παρέμεινε επικεφαλής στον τρίτο όμιλο και βαδίζει ολοταχώς για τους αγώνες νοκ-άουτ που θα δώσουν την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Λάρισα επανήλθε στις νίκες και επιβλήθηκε της Πιερίας με σκορ 3-1, εντός έδρας.

Η τέταρτη αγωνιστική βρίσκει την ομάδα της Καρδίτσας να φιλοξενείται από τη Μαγνησία την Πέμπτη 5 Μαΐου και ώρα 6:00′ μ.μ. στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Βαθμολογία Γ’ ομίλου

Καρδίτσα 7

Λάρισα 6

Πιερία 2

Μαγνησία 1

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Το δρόμο από Σοφάδες προς Φύλλο και προς Ερμήτσι αποκαθιστά η Περιφέρεια