Ειδήσεις

Νέα οδικά έργα στη Λίμνη Πλαστήρα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο για την αποκατάσταση τμημάτων του δρόμου προς Καρίτσα, Έλατο και Καρβασαρά. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Περιλαμβάνει εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας και οδικής ασφάλειας με καθαρισμό τάφρων και οχετών αποχέτευσης ομβρίων, ανακατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, άρση καταπτώσεων και καθαρισμό πρανών, ασφαλτικές εργασίες, διαγράμμιση και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

«Σύμφωνα με τη ροή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχωράμε ένα ακόμη έργο για την ασφαλή πρόσβαση στα χωριά του ορεινού όγκου της Λίμνης Πλαστήρα. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν και παράγουν  στην περιοχή   και παράλληλα ενισχύουμε  την επισκεψιμότητα σε ένα τουριστικό προορισμό  απαράμιλλου φυσικού κάλλους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού υποδέχθηκε στελέχη του Υπουργείου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα