Ειδήσεις

Νέες γευστικές προκλήσεις στο TERROIR Bar Restaurant


Το TERROIR Bar Restaurant στο ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα Τρίκαλα, γνωστό για την αφοσίωσή του στη γαστρονομική ποιότητα και την αυθεντική εμπειρία φαγητού, ανανέωσε το μενού και υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με σεβασμό στις παραδόσεις και την τοπική κουλτούρα, ο σεφ Γιάννης Λυκίδης και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο μενού, χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα. Το νέο μενού συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής, προσφέροντας μοναδικά πιάτα που αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής.

Ορισμένα κύρια σημεία του νέου μενού περιλαμβάνουν:

Γαρίδα γλυκόξινη: Μια ευφάνταστη καλοκαιρινή σύνθεση με iceberg, γαρίδες, γιαούρτι κουρκουμά, ανανάς, μάγκο και crispy tortilla.

Κολοκυθάκι γεμιστό: Ένα παραδοσιακό πιάτο με μοντέρνα πινελιά, που περιλαμβάνει ρύζι, κιμά μοσχαρίσιο, μυρωδικά και σάλτσα αυγολέμονο.

Ριζότο Guanciale: Ένα δημιουργικό πιάτο με αρώματα και γεύση, που περιλαμβάνει crispy guanciale, κολοκυθάκι, καραμελωμένο ροδάκινο και λουϊζα.

Κόκορας κρασάτος: Ένα παραδοσιακό πιάτο που ταιριάζει στην παραδοσιακή κουλτούρα

Μπουγιουρντί μυλοκόπι: Το ψάρι στο πιάτο σας!

Μοσχαρίσιο κρέας ξηράς ωρίμανσης: Θα βρείτε Flaps , Fillet, Hanging tender, Rib Eye και Tomahawk της γνωστής εταιρείας John Stone Beef.

Tο νέο μενού, το οποίο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του TERROIR Bar Restaurant για υψηλής ποιότητας γεύσεις και την αγάπη μας για τα τοπικά προϊόντα, σας περιμένει για να σας προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Το νέο μενού είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 23 Μαΐου και καλούμε όλους τους φίλους του καλού φαγητού να το δοκιμάσουν και να απολαύσουν την μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το TERROIR Bar Restaurant στο τηλέφωνο 24310 63950 ή για κρατήσεις επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://www.i-host.gr/reservations/new?restaurant=1483&channel=website

 

Σχετικά με τοTERROIR Bar Restaurant

Το TERROIR Bar Restaurant είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της περιοχής, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου Ananti Resort & Spa προσφέροντας υψηλής ποιότητας φαγητό σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Με έμφαση στη χρήση τοπικών προϊόντων και στις πρωτοποριακές γεύσεις, το εστιατόριο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών του.

Προηγούμενο άρθρο Το 7o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD συνεχίζεται την Παρασκευή 24 Μαΐου με πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα!
Επόμενο άρθρο Larissa Coffee Show: Αντίστροφη μέτρηση για το πιο επικό event της χρονιάς στην Κεντρική πλατεία - «Πρεμιέρα» με LIVA K