Ειδήσεις

Νέο προσκλητήριο αγώνα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας


Συνάδελφοι, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις Άγιες γιορτές των Χριστουγέννων και η μεγάλη Αστυνομική οικογένεια μετράει έναν ακόμη συνάδελφο σοβαρά τραυματισμένο θύμα της ατολμίας που επιδεικτικά και διαχρονικά επέδειξαν όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις.

Ως διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, δηλώνουμε ΠΑΡΟΝ στις διεκδικήσεις και στους αγώνες που διασφαλίζουν το μέλλον του Σώματος, της ακεραιότητας  των συναδέλφων μας και της στήριξης των οικογενειών μας.

Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στης 15:00 μ.μ. στη παλιά Βουλή, θα βρεθούμε με λεωφορείο που η Ένωσή μας θα διαθέσει για αυτό το σκοπό, μαζί  με όλα τα σώματα ασφαλείας για να διαδηλώσουμε ενάντια στη διαχρονική ατολμία των κυβερνήσεων, εκφράζοντας  διά ζώσης την αγανάκτησή μας, ενώνοντάς τις δικές μας φωνές μαζί με όλων των άλλων σωματείων που αγωνιζόμαστε για τα ίδια ιδανικά.

Η προ συγκέντρωση για την αναχώρηση του Λεωφορείου, ορίστηκε η 10:30 π.μ. της 18ης Δεκεμβρίου,  μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας,

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραβρεθούν στην ένστολη διαμαρτυρία, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για κράτηση θέσης έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και έως την 19:00 μ.μ.

Παρακαλούνται οι διοικήσεις των υπηρεσιών της Δ. Α. Καρδίτσας που κοινοποιείται η πρόσκληση, για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των συναδέλφων που επιθυμούν να παραβρεθούν, καθώς ο αγώνας είναι ιερός και μας αφορά όλους!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και έχουμε χρέος ΟΛΟΙ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να υπερασπιστούμε τις ζωές των συναδέλφων μας καθώς  και όλων εκείνων που θα έρθουν μετά από εμάς.

Αυτή είναι η στιγμή, αυτή είναι η ώρα και σύνθημά μας  είναι ή τώρα ή ποτέ!

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Σοφάδων για την εξαπάτηση Ατόμων Τρίτης Ηλικίας
Επόμενο άρθρο Να χορηγούνται έγκαιρα σε όλους του εργαζόμενους- δικαιούχους της περιφέρειας Θεσσαλίας, μέσα ατομικής προστασίας, γάλα και να γίνονται ιατρικές εξετάσεις