Ειδήσεις

Νέο ρεκόρ με 75.000 επισκέψεις σε 48 ώρες στον Μύλο των Ξωτικών


Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, συνεχίζεται! Περισσότερους/ες από 70.000 επισκέπτες/τριες υποδέχθηκε το διήμερο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 ο 11ος Μύλος των Ξωτικών.
Τα «Χριστούγεννα στη Χώρα των Θαυμάτων», το φετινό θέμα της διοργάνωσης, είναι ο κεντρικός πόλος έλξης για τους χιλιάδες φίλους και φίλες από όλη τη χώρα.
Σημαντική ήταν και η αύξηση των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, αφού τα λεωφορεία με οργανωμένες εκδρομές ξεπέρασαν τα 60.
Με πάνω από 500 λεωφορεία και αμέτρητα ιδιωτικά μέσα μεταφοράς, τα Τρίκαλα φιλοξενούν παιδιά… κάθε ηλικίας.
Παιδιά που μαγεύονται από την Αλίκη, τον Ασπροκούνελο, τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά, την Κάμπια, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα με τα τραπουλόχαρτα φρουρούς της, τον Λαγό, τον Γάτο και πολλούς άλλους ήρωες και ηρωίδες.
Η δωρεάν είσοδος, οι 10 δωρεάν δράσεις, οι πρόσθετες δραστηριότητες, το κλίμα των Χριστουγέννων με το χαμόγελο, τη χαρά, την αισιοδοξία, προσφέρονται απλόχερα σε κάθε έναν και κάθε μία, που επιθυμούν να γευτούν τη μαγεία του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της χώρας.
Ο Μύλος των Ξωτικών με τις 44 συνεχόμενες ημέρες λειτουργίας, θα είναι ανοικτός καθημερινά 10:00 – 22:00 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  info@milosxotikon.gr και στον τηλεφωνικό αριθμό 2431038890
Καλές γιορτές σε όλους και όλες!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για την Ημέρα ΑμεΑ
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα