Ειδήσεις

Νέοι υποψήφιοι με τη Νέα Πορεία και το Φάνη Στάθη


Παρουσιάζουμε με χαρά επτά νέες υποψηφιότητες με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου. Πρόκειται για τους: Κώστα Σπανό, Θωμά Βαϊόπουλο, Θωμά Βαϊου, Αγορίτσα – Μαρία Καλλιάρα, Κωνσταντινιά Μπαλατσού, Παναγιώτη Πολύζο, Σωτηρία Ντίνου – Τσιαντάκη, που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Μαγουλίτσας.

Μαζί συνεχίζουμε τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» για το Αύριο του Δήμου Μουζακίου. Οι εν λόγω υποψήφιοι και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού, που έχουν ως βασικά γνωρίσματα τους στενούς δεσμούς με τον τόπο, το ήθος, την έντονη δράση στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο, την ικανότητα στη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων, αποτελούν τη δύναμή μας. Είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος στο Νέο Δήμο μας. Ο ρόλος τους θα είναι καθοριστικός στη γρήγορη επίτευξη του μεγάλου στόχου με τη συνεργασία όλων των συνδημοτών και ηγέτη το Φάνη Στάθη, να φτιάξουμε έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρότυπο δημιουργίας, προόδου και ευημερίας για όλη τη χώρα.

Οι προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν την τετραετία που πέρασε. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε καινούργια Σελίδα ανάπτυξης στον τόπο!

Για τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Σπανός Κωνσταντίνος του Νικολάου, εξωτερικός φύλακας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας και έγινε Πρόεδρος, ιδιότητα που έχει μέχρι και σήμερα. Τα προηγούμενα χρόνια, η Δημοτική Διοίκησή μας είχε άριστη συνεργασία μαζί του γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ουσιαστικών έργων αναβάθμισης των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της Μαγουλίτσας, με τελευταίες τις παρεμβάσεις σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους.

Βαϊόπουλος Θωμάς του Ευθυμίου, αστυνομικός που υπηρετεί στην ΥΑΤ Αθηνών. Εκλέχτηκε Τοπικός Σύμβουλος Μαγουλίτσας στις δημοτικές εκλογές του 2019, ιδιότητα την οποία έχει μέχρι και σήμερα συμβάλλοντας σημαντικά στην υλοποίηση πολλών βελτιωτικών παρεμβάσεων στην Κοινότητα.

Βαΐου Θωμάς του Νικολάου, ιδιωτικός υπάλληλος. Διετέλεσε Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μαγουλιτσιωτών. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Καλλιάρα Αγορίτσα – Μαρία του Γεωργίου. Σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Έχει εργαστεί για χρόνια σε ιδιωτικό κατάστημα παρασκευής και πώλησης γλυκισμάτων. Συμμετέχει π΄ρωτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Ντίνου -Τσιαντάκη Σωτηρία του Αθανασίου. Είναι μια δυναμική γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην οικογένεια. Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2019 για το Τοπικό Συμβούλιο της Μαγουλίτσας.

 

Πολύζος Παναγιώτης του Βαΐου, μουσικός (ντράμερ). Έχει δουλέψει πάρα πολλά χρόνια με μουσικά σχήματα όπως και σήμερα, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Είναι και οδηγός σε ιδιωτική επιχείρηση. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Τσιατσός Δημήτριος – Αντώνιος του Κων/νου, ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Άπαντες δηλώνουν ότι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να αναλάβουν προσωπική και συλλογική δράση, προκειμένου να ανεβάσουν επίπεδο την ποιότητα ζωής στη γενέτειρά τους και να δώσουν στη Μαγουλίτσα μαζί μας, νέα ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση. Τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού για την πυρκαγιά στο δάσος Δαδιάς και τις δασικές πυρκαγιές
Επόμενο άρθρο Πράσινο φως για τρία νέα έργα στην Π.Ε. Καρδίτσας