Ειδήσεις

Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Γ.Σ. Μουζακίου


Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τη λήξη του πρώτου γύρου του  πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ, ο Γ.Σ. Μουζακίου καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Νίκαιας 2012 με σκορ 52-78.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η τοπική ομάδα αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις καθώς απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους οι Σαββόγλου, Τσίγκας, Ψύρρας, Τσούκας, Βασιλείου και Σκούρας. Παρά τις σημαντικές απουσίες οι παίκτες που αγωνίστηκαν κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια ξεκίνησαν καλά επιθετικά χτίζοντας μια μικρή διαφορά με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (14-21).

Στη συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του Μουζακίου ανέβασε κι άλλο την απόδοση της και έχοντας σε καλή αγωνιστική μέρα σχεδόν όλους τους παίκτες της, αύξησε τη διαφορά στους 20 πόντους με την λήξη του ημιχρόνου (27-47).

Ανάλογη εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο με το Μουζάκι να ελέγχει απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού και ουσιαστικά να μην απειλείται σε καμία φάση του αγώνα (37-58).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν και οι παίκτες από την Παιδική ομάδα Τσιτσώνης Κ, Λάππας και Μπούρμπος αφήνοντας άριστες εντυπώσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Επιθετικά για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μανωλόπουλος Λ. με 17 πόντους, ενώ για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακιου ο Κακκαβάς με 22 πόντους και οι Ελευθερίου και Χρηστάκος με 12 πόντους.

Επόμενο παιχνίδι για τους κιτρινόμαυρους είναι πάλι εκτός έδρας με την ομάδα του Κρόνου Τυρνάβου.

Δεκάλεπτα: 14-21, 27-47, 37-58, 52-78

Διαιτητές: Παζώλης – Πουαρίδης

 

Νίκαια 2012(Λώλης): Γιαννακούλης 4, Κωστόπουλος 8(2), Μέλλος, Λυμτσιούλης 4, Νίτσας 7(1), Μανωλόπουλος Λ. 17, Μανωλόπουλος Α. 5(1), Μίχας 2, Καντωνιάς, Νανούλης 2, Νεγκρίλα 3.

 

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Αμβροσίου 10(1), Ελευθερίου 12(1), Λάππας 4, Τσιτσώνης Κ., Κακκαβάς 22(1), Λαμπρινάκος 6, Μπαμπάκος 6, Χρηστάκος 12(3), Μπίζιος 6, Μπούρμπος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το ΚΚΕ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Ομάδα Γυναικών Ταμασίου: Οι αγρότες δεν τρομοκρατούνται