Ειδήσεις

Νικηφόρα συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου


Νικηφόρα συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επιβλήθηκε του Γ.Σ. Λέοντας Τυρνάβου με σκορ 68-59. Νωθρά ξεκίνησαν σε ένα ακόμα παιχνίδι οι παίκτες του Μουζακίου με αποτέλεσμα να χάνουν με σκορ 2-7 στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο 12-14.

Η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε με τους παίκτες του Λέοντα Τυρνάβου να διατηρούν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ένα όμως τριπόντο του Αμβροσίου και δύο καλάθια από τους Μπίζιο και Κακκαβά έφερε το παιχνίδι στα ίσα 29-29 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια ανέβασαν στροφές στην απόδοση τους και με κορυφαίους επιθετικά τους Τσούκα και Κακκαβά που πέτυχαν από 26 και 24 πόντους αντίστοιχα κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά 8 πόντων (50-42).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι αύξησαν τη διαφορά στους 12 πόντους όμως άμεσα ήρθε η αντίδραση των παικτών του Τυρνάβου που μείωσαν τη διαφορά στους 4 πόντους. Σε εκείνο το σημείο ένα γρήγορο 12-0 των παικτών του Μουζακίου ανέβασε τη διαφορά στους 16 πόντους (68-52) και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκης.

Να ευχηθούμε περαστικά, στον παίκτη του Γ.Σ. Λέοντα Τυρνάβου, Θοδωρή Μουζάκη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και καλή συνέχεια στην ομάδα Τυρνάβου.

Επόμενο παιχνίδι για τον Γ.Σ. Μουζακίου είναι με τον Α.Ο. Πελασγιώτιδα μετά από τρείς εβδομάδες.

Δεκάλεπτα: 12-14, 29-29, 50-42, 68-59

Γ.Σ.Πασιαλής Μουζακίου (Μπελάγιας): Ελευθερίου 6, Κακκαβάς 24(1), Αμβροσίου 7(1), Σαββόγλου, Χρηστάκος 5(1), Τσούκας 26(1), Μπίζιος 4, Λαμπρινάκος, Σταμούλης, Σπανός Β., Καφρίτσας, Βαγγέλογλου.

Γ.Σ. Λέοντας Τυρνάβου (Ζαγανίδης): Ψωφάκας, Νουτσελλάρι 16(2), Μουζάκης 2, Αναγνώστου 9(1), Σαμαράς, Ζαχαρόπουλος 4, Κουτσιάκας 5(1), Μητραλής 6(1), Κασαπίου 4, Κυρατζής 13.

 

Προηγούμενο άρθρο Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση: Μια Νέα Εποχή Μάθησης και Διδασκαλίας
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Νικολάου