Oι αστυνομικοί της Καρδίτσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας


Η ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετείχε και φέτος στο μεγαλύτερο παγκόσμιο τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας που γίνεται κάθε χρόνο στο Eibergen της Ολλανδίας. Η δεκαμελής ελληνική αποστολή απόλαυσε πραγματικά την πενθήμερη παραμονή της στη χώρα της «τουλίπας». Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα η ομάδα της Τ.Δ. Καρδίτσας ήταν και πάλι η μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας, γεγονός που εκτίμησαν δεόντως οι διοργανωτές κάνοντας ιδιαίτερη παρουσίαση κατά την τελετή έναρξης. Στις συναντήσεις μας με τις υπόλοιπες αποστολές από δεκάδες κράτη μοιράσαμε υλικό προβολής του τόπου μας που μας χορήγησε η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς και εύγεστα κρασιά του οινοποιείου Καραμήτρος και της Μονής Σπηλιάς. Επίσης προσκαλέσαμε συναδέλφους από διάφορες χώρες να επισκεφθούν τον τόπο μας και να γνωρίσουν τις ομορφιές του.

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας δεν ήταν η αναμενόμενη, καταφέρνοντας να πετύχει μόνο μια νίκη, ενάντια στην ομάδα του Στρασβούργου (Γαλλία). Παρόλα αυτά διάχυτη ήταν η ικανοποίηση από τη συμμετοχή και μόνο σε μια τέτοια διοργάνωση, παγκόσμιας εμβέλειας.

Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της ΙΡΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δια του τύπου την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, και ιδιαίτερα το ΚΤΕΛ Καρδίτσας και την εταιρεία Impregilo, για τη μεγάλη βοήθεια τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη τους, τις εταιρείες Dimakopouloi + Coucna, TSIGASA.E., ALFASECURITY και Monotecnhiki και τα καταστήματα «βιβλιοπωλείο Στάθης», «Φαρμακείο Κεφαλά», «Φωτογραφείο Φως & Γραφή», «Αθλητικά SportsBazaar», «εκτυπώσεις Χρυσικός» και «ξενοδοχείο ThessalikonGrand» που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής με κάθε τρόπο. Επίσης η ομάδα είχε την υλική και ηθική υποστήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καρδίτσας.

Για την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Ο Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσονας ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

Προηγούμενο άρθρο Εφτά μήνες οι εργαζόμενοι απλήρωτοι…
Επόμενο άρθρο Νέος κύκλος κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΗ σε χωράφια του πρώην Δήμου Φύλλου