Oι φετινοί πρωταθλητές χάντμπολ Γυμνασίων


  Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Καρδίτσας διεξήχθηκαν οι τελικοί χάντμπολ Γυμνασίων με νικήτριες ομάδες στα κορίτσια την ομάδα του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας και στα αγόρια του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

Οι αγώνες είχαν πλούσιο θέαμα, δύναμη, πάθος αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.

          Ο πρώτος τελικός ήταν των κοριτσιών μεταξύ της ομάδας του  2ου Γυμνασίου Καρδίτσας και του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας. Ήταν ένας αγώνας ντέρμπι με πολλές φάσεις και εναλλαγή στο σκορ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις  δυο ομάδες να παίζουν δυνατά και να παίρνει το προβάδισμα και η μία και η άλλη.  Ενδεικτικό είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου που έληξε 3-3.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με το ίδιο μοτίβο αλλά προς το τέλος το 2ο Γυμνάσιο ανέβασε την απόδοση και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με διαφορά ενός πόντου.

Τελικό σκορ 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας – 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας 7-6.

Προπονητής του 2ου ο Πλιάτσικας Δημήτρης και του 3ου ο Σδόγκος Θανάσης.

          Στη συνέχεια έγινε ο δεύτερος τελικός για τα αγόρια και ήταν μεταξύ των ομάδων του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας και του μουσικού Γυμνασίου.

Εδώ τα πράγματα ήταν πιο απλά. Από την αρχή η ομάδα του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας πήρε το προβάδισμα που το διατήρησε μέχρι το τέλος.  Σκορ Α΄ ημιχρόνου 11-5 και τελικό,  4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας – Μουσικό Γυμνάσιο Καρδίτσας 23-9.

Προπονητής του 4ου Γυμνασίου ο Μάττας Δημήτρης και του Μουσικού ο Σκαμπαρδώνης Ηλίας.

          Την απονομή τις φιναλίστ ομάδες των κοριτσιών έκανε ο δ/ντης του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας κ. Τασιόπουλος Λάμπρος και στα αγόρια ο δ/ντης του Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας.

         

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, Η «ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
Επόμενο άρθρο Οι εργαζόμενοι παιδικών & βρε/κών σταθμών έκοψαν τη βασιλόπιτα