Oλοκληρώθηκε το 1ο Επίσημο Πρωτάθλημα Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι


 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Επίσημο Πρωτάθλημα Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) με την διεξαγωγή και της 13ης αγωνιστικής την Πέμπτη 4/6. Νικητής της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Ευαγ. Λωρίδας με τέσσερις νίκες και τον ακολούθησαν οι Σκριμπώνη Βιβή, Τσιαμαντάς Ηρ., Δημάκης Αθ., Σαλταγιάννης Λ., Γαλιατσάτος Άρ. και Χριστοφοράκης Μιχ. με τρεις νίκες.
Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Γρούτσος με 315 βαθμούς και με εξαιρετική απόδοση αφού πρώτευσε στις 6 από τις 13 αγωνιστικές. Ο Χρ. Γρούτσος θα εκπροσωπήσει τον Όμιλό μας στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Backgammon που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 20 & 21/6. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Βιβή Σκριμπώνη με 266 β. ενώ στην τρίτη ισοβάθμησαν οι Αθ. Σταρίδας και Ευαγ. Λωρίδας με 259 β. με τον πρώτο να υπερτερεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Η αγωνιστική περίοδος 2014 – 15 θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά με την τελετή απονομών των επάθλων στους νικητές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και με πολλά δώρα για όλα τα μέλη. Η τελετή απονομών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/6. Λεπτομέρειες της τελετής θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Οι αθλητές του τμήματος Μπριτζ του Ομίλου μας Βλάχος Β., Ζαμπάλου Στ., Θεολόγη Μ. και Σπανιάς Σ. θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο στο Παγκόσμιο ταυτόχρονο Μπριτζ το οποίο διεξάγεται σε Λάρισα και Βόλο στις 5 & 6/6. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση σε ανακοίνωση της «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» για το θέμα της επιλογής προϊσταμένων
Επόμενο άρθρο Ασταμάτητος ο Κ.Ο. Καρδίτσας στους Ιωνικούς