O Δημήτρης Βίτσας την Τετάρτη 23/01 στην Καρδίτσα


 

 

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Δημήτρης Βίτσας θα είναι ο κεντρικός εισηγητής στη συνέλευση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας για αυτή την Τετάρτη 23/01, στις 7μμ. Η συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟ έχει ως κύριο θέμα: «Η απόφαση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης και η πολιτική συγκυρία».

Ο Δημήτρης Βίτσας, παράλληλα με την ανάλυση της πολιτικής απόφασης, θα κάνει ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατα διαμορφωμένη οργανωτική δομή και συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ενώ θα διασαφηνίσει την τακτική του κόμματος απέναντι στις δυνάμεις του μνημονίου και όντας μέσα και δίπλα στην κοινωνία. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ του νομού μας θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τυχόν απορίες αλλά και να καταθέσουν τις απόψεις και τι προτάσεις τους σχετικά με την πολιτική δράση του κόμματος αλλά και της Νομαρχιακής Οργάνωσης.

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, πριν τη συνέλευση, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

 

20-01-13

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κλοπή από Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ… ΣΑΤΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ - Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Καρδίτσας για τους εργαζόμενους