Ειδήσεις

O Καραγκιόζης ιατρός παιγμένο από τον σκιοπαίκτη Μάκη Χάρμπα


Ο συντοπίτης καλλιτέχνης θα παρουσιάσει μία από τις σπουδαιότερες κωμωδίες του ελληνικού θεάτρου σκιών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λίγο πριν αναχωρήσει για την μεγάλη του περιοδεία στην Ευρώπη, όπου θα παρουσιάσει την τέχνη του σε 25 Ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή, ποιοτική και σπάνια παράσταση από τον βραβευμένο Καρδιτσιώτη καλλιτέχνη. Ο Μάκης Χάρμπας είναι από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες σκιοπαίκτες  και μέσα σε 23 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με το Θέατρο Σκιών, το έχει εμπλουτίσει τόσο με σύγχρονες ιστορίες, όσο και με νέους χαρακτήρες. Οι σπουδές Θεάτρου του καλλιτέχνη στην Ελλάδα και στην Γερμανία τον έχουν βοηθήσει να απογειώσει την τέχνη του υποκριτικά και φιλολογικά. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Ευγένιος Σπαθάρης, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάκης Βαμβακίδης κ.ά.

Συνεργάζεται με το Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου και των Ιωαννίνων. Έχει βραβευτεί με βραβείο καλύτερης επαγγελματικής παράστασης, συμμετείχε στις διεθνείς εκθέσεις βιβλίου της Χάγης και του Βερολίνου. Οι παραστάσεις θα γίνουν το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. και 4:30μ.μ. στο «Τέχνης Παίδευσις» (πλησίον Παυσιλύπου) Κίτρους Επισκόπου 28. Η γενική είσοδος θα είναι 5 €.

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Δευκαλίων
Επόμενο άρθρο Δήλωση του νέου Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Σβάρνα