Ειδήσεις

O Κώστας Τσιάρας από την ιστορική Ματαράγκα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ασύμφορη την καλλιέργεια της γης


«Ασύμφορη έχει καταστεί ουσιαστικά η καλλιέργεια της αγροτικής γης» σύμφωνα με όσα υποστήριξε από την ιστορική Ματαράγκα ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στην ομιλία που απηύθυνε στους κατοίκους της περιοχής.Μιλώντας στο ίδιο κλίμα στους κατοίκους  της Πασχαλίτσας, του Ερμητσίου, του Πύργου Κιερίου και του Μασχολούριουυπενθύμισε πως «οι αγρότες ήταν οι πρώτοι από τους Έλληνες πολίτες που πλήρωσαν το τίμημα από τις ανερμάτιστες επιλογές του πρώτου εξαμήνου του 2015, και οι οποίεςοδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη που κατήργησε ουσιαστικά το αγροτικό πετρέλαιο, εκείνη που αύξησε το ΦΠΑ για τα αγροτικά εφόδια, οδηγώντας χιλιάδες νέους αγρότες να εγκαταλείψουν τις καλλιέργειές τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα χωριά μας ερημώνουν και το αίσθημα της ανασφάλειας κυριεύει πλέον τους λιγοστούς συνταξιούχους που παραμένουν στον τόπο τους» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και συμπλήρωσε:«Αυτή την θλιβερή πραγματικότητα θέλουμε, ουσιαστικά, να αντιστρέψουμε. Να προσπαθήσουμε να δώσουμε ξανά ζωή στον τόπο μας. Να δώσουμε, ξανά, κίνητρα στους αγρότες να καλλιεργήσουν τη γη τους. Να ανοίξουμε νέους δρόμους για την παραγωγή τους. Να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στους νέους επιστήμονες, για να μείνουν στον τόπο τους» είπε και κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν στην δημαγωγική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις 7 Ιουλίου, οι πολίτες έχουν το λόγο. Εσείςθα αποφασίσετε αν θα γυρίσουμε, επιτέλους, σελίδα. Αν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο που οδηγεί με ασφάλεια σ’ ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο ή αν θα επιτρέψουμε ένα πισωγύρισμα στην αβεβαιότητα και την πολιτική αστάθεια» είπε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίαςκαι κάλεσε τους πολίτες να δώσουν με την ψήφο τους ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη,ώστε να προχωρήσει στις τομές που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

Προηγούμενο άρθρο Εορτή των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας