Ειδήσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος για τα Γαλαγάλεια 2023


Ένα πλούσιο κολυμβητικό διήμερο μας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή των διασυλλογικών κολυμβητικών αγώνων ‘’Γαλαγάλεια 2023’’ junior, στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Μια διοργάνωση – γιορτή της κολύμβησης από την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η κολύμβηση είναι ένα εξαιρετικό άθλημα, που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και αποτελεί επιλογή όλο και περισσότερων που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι επίσης γνωστό ότι μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, σε μεγάλες αλλά και μικρότερες διοργανώσεις. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε όπως εδώ, με αθλητές μικρής ηλικίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα αυτή τη διοργάνωση, με βάση την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός ενώνει, καλλιεργεί τον υγιή ανταγωνισμό και αποτελεί άριστη επιλογή για τη νεολαία μας. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε πάντοτε τέτοιες προσπάθειες.

Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο της ΑΚΑΚ κ. Δημήτρη Γκούγκλια, καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ της Ακαδημίας, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης. Θέλω επίσης να καλέσω όλους τους Καρδιτσιώτες να βρεθούν στο Κολυμβητήριο αυτό το Σαββατοκύριακο και να ενισχύσουν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των παιδιών τους και όλων των αθλητών που θα συμμετέχουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης
Επόμενο άρθρο 72 ενημερωτικές διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς κατά τον Μάρτιο 2023 σε όλη τη Θεσσαλία