Ειδήσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Παίδων


Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στην ΠΕ Καρδίτσας τις αθλητικές αποστολές που θα συμμετέχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Από σήμερα και μέχρι τις 3 Ιουλίου, η Καρδίτσα θα βρίσκεται στο επίκεντρο ενός κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, μέσα από ένα άθλημα που αγκαλιάζει την ελληνική περιφέρεια και διεξάγεται στα Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης μας.

Γνωρίζουμε όλοι ότι το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα, που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο παρκέ και στους θεατές από τις κερκίδες να απολαύσουν ένα πλούσιο αθλητικό θέαμα. Και κυρίως να οδηγήσει τα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού, που αποτελεί το εργαλείο για την συνεργασία, την ομαδικότητα, την ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η οποία αναδεικνύει την περιοχή μας, μετά και τα δύο χρόνια αναγκαστικής παύσης των αθλητικών διοργανώσεων λόγω της πανδημίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν και καλώ το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας να συμμετέχει με δυναμική παρουσία σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 114 νέα κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας