Ειδήσεις

Ο Αποστόλης Τζιβέλης με Νέα Πορεία και Φάνη Στάθη


Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Τζιβέλη Απόστολου του Παναγιώτη, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Τοπικό Συμβούλιο της γενέτειράς του Τ.Κ. Αγναντερού.

Ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2006 όταν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του πρώην «Καποδιστριακού» Δήμου Παμίσου. Από τότε μέχρι και το 2008 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 επανεκλέχτηκε δημοτικός Σύμβουλος στον «Καλλικρατικό» πλέον Δήμο Μουζακίου. Τη χρονική περίοδο 2011 – 2012 ήταν Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη. Κατά την επόμενη δημοτική θητεία, 2014 – 2019, όντας και πάλι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ανέλαβε την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων από το 2014 έως το 2016. Είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στην Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο υποψήφιος συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησής μας, νυν Δήμαρχο Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη, ο οποίος του ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Ο Απ. Τζιβέλης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, με αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες και μεγάλη θέληση για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Στο πρόσωπο αυτού, όπως και σε αυτά των συνυποψηφίων του, αντανακλάται η βούλησή μας να συνθέσουμε ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, όπου η εμπειρία, η γνώση, η εντιμότητα, οι νέες ιδέες και οι μεγάλες δυνατότητες, θα αποτελούν κυρίαρχα συστατικά για να κάνουμε όλοι μαζί πράξη τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» του Δήμου Μουζακίου προς το Αύριο.

Προηγούμενο άρθρο 12 συλλήψεις για ναρκωτικά την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο συστηματικών καθημερινών ελέγχων
Επόμενο άρθρο ΑΣΚ: Ο Μίτσελ Σμιθ πρώτος ξένος