Ειδήσεις

Ο Χρήστος Μπλέτσας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Οξυάς με το Φάνη Στάθη


Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Μπλέτσα Χρήστου του Δημητρίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για την εκλογή του ως Τοπικός Σύμβουλος στην Τ.Κ. Οξυάς Δήμου Μουζακίου.

Είναι απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, τέως Ξενοδοχοϋπάλληλος, γέννημα, θρέμμα του χωριού όπου και διαμένει μόνιμα μετά τη συνταξιοδότησή του. Τη χρονική περίοδο 2011 – 2014 διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος Οξυάς, ενώ είναι και μέλος της Ένωσης μπάρμαν Ελλάδος. Έχει μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό τομέα από την πολυετή εργασία του σε μεγάλη Ξενοδοχειακή Επιχείρηση των Αθηνών και γνωρίζει πολύ καλά τα τοπικά ζητήματα.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Προχωράμε μαζί, για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη «Νέα Πορεία» που χάραξε τα τελευταία χρόνια ως Δημοτική Διοίκηση ο Συνδυασμός μας για το Δήμο Μουζακίου. Συντάσσονται μαζί μας πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες, ακόμη και πρόσωπα που παλαιότερα συμμετείχαν σε άλλες δημοτικές παρατάξεις. Διότι το δημιουργικό έργο μας είναι φανερό και αποδεκτό από όλη την κοινωνία.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες θα στηρίξουν μαζικά την Ολοκληρωμένη  Αυτοδιοικητική Πρότασή μας για το μέλλον του Δήμου που είναι συνυφασμένο με τη μεγάλη τοπική ανάπτυξη που ήδη άρχισε.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου
Επόμενο άρθρο Ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού