Ειδήσεις

Ο Δήμος Σοφάδων βρίσκεται σε δυναμικούς ρυθμούς διοργάνωσης του φετινού 41ου Καρναβαλιού


Ο Δήμος Σοφάδων βρίσκεται σε δυναμικούς ρυθμούς διοργάνωσης του φετινού 41ου Καρναβαλιού, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

Το‘Καρναβάλι Δήμου Σοφάδων 2024’ είναι αφιερωμένο στα παιδιά και σε όσους νιώθουν παιδιά! Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με όλους τους συλλόγους και φορείς του Δήμου Σοφάδων, αλλά και με την στήριξη των χορηγών, η αποκριάτικη διάθεση ξεδιπλώνει τον μανδύα της και φέρνει έναν νέο και φρέσκο αέρα στην πόλη των Σοφάδων και στις τοπικές κοινότητες.Η κατασκευαστική ομάδα με φαντασία, δημιουργεί και θα μας φέρει κοντά στο κλίμα της διασκέδασης και της αποκριάτικης αύρας.

Η εικοσαμελής οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κατσή και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κ. Σοφία Αλειφτήρα έχουν ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικούς φορείς, εμπορικό σύλλογο Σοφάδων και προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου Σοφάδων, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή τους για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Να σημειωθεί πως η αντιδήμαρχος κ. Αλειφτήρα μαζί με μέλη της οργανωτικής επιτροπής, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε όλα τα σχολεία του δήμου Σοφάδων για την άμεση ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών για τις δράσεις και το πρόγραμμα του Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος κ. Κατσής αναφέρει, σχετικά: ‘Η νέα χρονιά, φέρνει μια ελπίδα, μια νέα εποχή για το Δήμο Σοφάδων. Μέσα σε αυτό το κλίμα δε θα μπορούσε να λείπει το νέο Καρναβάλι Σοφάδων. Ένας θεσμός που πάνω από 40 χρόνια διασκεδάζει, χαροποιεί και γενικότερα δίνει έντονο το στίγμα του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Η νέα δημοτική αρχή διοργανώνει το Καρναβάλι σε νέα βάση και το βάζει πλέον στη νέα εποχή. Να είστε σίγουροι ότι φέτος θα γίνει το καλύτερο Καρναβάλι όλων των ετών. Καλή διασκέδαση σε όλους. Ας το απολαύσουμε!’

Το γραφείο του Καρναβαλιού (έναντι Δημαρχείου) περιμένει να σας υποδεχτεί για τις δηλώσεις συμμετοχής σας, από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, καθημερινά (και Σαββατοκύριακο)πρωινές ώρες από τις 11:00-13:30 και απογευματινές ώρες από τις 18:00-20:30. Μπορείτε να ενημερώνεστε στο τηλέφωνο: 2443353253, στις κυρίες: Αγάπη Κατσή, Σούλα Καλύβα, Βίκυ Γκατζίκη, Αγάπη Σιδέρη και Μάρθα Κολοβού, Ειρήνη Μπεϊλεκτσίδη και Ιουλία Τζαφέρη.

Ο Δήμος Σοφάδων με νέα δελτία τύπου, θα σας ενημερώνει τακτικά για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αλλά και την εξέλιξη των εργασιών.

Μείνετε συντονισμένοι…

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Κουρέτας: Η περιφέρεια στο πλευρό των αγροτών
Επόμενο άρθρο Οι Θεσσαλοί του κόσμου έκοψαν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα