Ειδήσεις

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου νικητής του Τουρνουά Καλογριανών 2022


Με ρεκόρ συμμετοχών (22), από όλους τους θεσσαλικους νομούς πραγματοποιήθηκε το 11ο τουρνουά Καλογριανων.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Λαρισαίος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου που επικράτησε στον τελικό του Ηλία Ελευθερίου με 7-2/7.
Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Καρδίτσας, Τέλης Σπάνιας που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Επίσης απένειμε κύπελλο στον Γιάννη Παπανδρέου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2022, ενώ την 2η θέση κατέκτησε ο Καλογριανιτης, Αποστόλης Αμπράζης (το κύπελλο παρέλαβε εκπρόσωπος της κοινότητας).
Ο γραμματέας του ΣΑΤΟΚ, Βαγγέλης Λωρίδας τίμησε με αναμνηστικό μετάλλιο το Τέλη Σπάνια για το προσωπικό του, αλλά και γενικότερο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του αγωνιστικού τάβλι στην περιοχή μας.
Ο σύλλογος οφείλει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο café “Κουβαρας” για την διάθεση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση.
Πρέπει να τονίσουμε ότι τα Καλογριανά αποτελούν μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα, καθότι ένα τόσο μικρό χωριό καλλιεργεί και αναπτύσσει το Αγωνιστικό Τάβλι – Backgammon, σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Πρωτάθλημα Καρδίτσας 2021-22
Το 8ο πρωτάθλημα Καρδίτσας κατέκτησε ο Βαγγέλης Λωρίδας (για 3η φορά), ενώ 2ος τερμάτισε ο Σάκης Δημάκης και 3ος ο Ηρακλής Τσιαμαντάς.

Κύπελλο Καρδίτσα 2021-22
Νικητής του 8ου κυπέλλου Καρδίτσας αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Γιαννής επικρατώντας στον τελικό του Σεραφείμ Μηλιώνη.

10ο Πανθεσσαλικό κύπελλο 2022
Ο Γιώργος Κυριάκος ήταν ο μεγάλος νικητής του 10ου Πανθεσσαλικού Κυπέλλου, επικρατώντας στον “τρικαλινό” τελικό επί του Θανάση Σταρίδα.

15ο Πρωτάθλημα Ελλάδος 2022
Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 αναδείχθηκε ο Γιάννης Ατματζίδης, ένας από τους καλύτερους παίκτες των τελευταίων ετών. Την 2η θέση κατέλαβε ο Π.Μανεσιώτης και την 3η ο Στ. Χαρακλιάς, ενώ η παρουσία των 3 Καρδιτσιωτών παικτών του Σ.Α.Τ.Ο.Κ.( Μηλιώνης, Λωρίδας, Δημάκης ) ήταν
σχετικά μέτρια.

11ο Κύπελλο Ελλάδος 2022
Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο της Καρδίτσας πέτυχε ο Σεραφείμ Μηλιώνης, φτάνοντας στον τελικό του 11ου κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικού τάβλι. Το κύπελλο κατέκτησε ο Γιάννης Ατματζίδης που έκανε το νταμπλ για το 2022.

Διαδικτυακό πρωτάθλημα Ελλάδος 2022
Μεγάλη επιτυχία για τον Σ.Α.Τ.Ο.Κ. σημείωσαν ο Αποστόλης Αμπράζης (ιντερνετικός πρωταθλητής 2020) και ο Γιάννης Παπανδρέου. Που κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
Το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αθηναίος, Κώστας Ραίσης.
Ο Όμιλος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας σας εύχεται καλο καλοκαιρι

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα αξιολόγησης για το Υπομέτρο 6.1 Νέων Γεωργών
Επόμενο άρθρο Ενημερώθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας για θέματα Πολιτικής Προστασίας