Ειδήσεις

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων ανακοινώνει την προσθήκη του Σωτήριου Χρηστάκου


Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοινώνει την προσθήκη του Σωτήριου Χρηστάκου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο Σωτήρης Χρηστάκος, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του Small & power Forward.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα εξής σωματεία: ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΣ ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΣ ΓΟΜΦΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΕΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΟΥΝΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 14, σημειώνοντας αντίστοιχα και 6 ανόδους στις τοπικές κατηγορίες.

Σε δηλώσεις του ο παίκτης είπε ”θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, συμπαίκτη και φίλο μου Γιώργο Φούντα καθώς και την πρόεδρο του σωματείου Γεωργία Μπακώση, όπως και την διοίκηση του νέου αθλητικού σωματείου ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και ιδιαίτερα τον προπονητή του Στέφανο Μπελάγια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε”.

Ο Σωτήρης είναι η πρώτη προσθήκη για τη νέα σεζόν και θα αποτελέσει μια σημαντική λύση για την ομάδα, τόσο στην περιφέρεια όσο και κοντά στο καλάθι. Ο έμπειρος παίκτης διακρίνεται για το καλό του μακρινό σουτ καθώς και για το δημιουργικό του παιχνίδι.

Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη στην οικογένεια του Συλλόγου και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου
Επόμενο άρθρο Συναυλία της Josephine την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας