Ειδήσεις

Ο γεωπόνος Δημήτρης Πώποτας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας με τον Κώστα Αγοραστό


Τον γεωπόνο και πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ Σοφάδων Δημήτρη Πώποτα, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».

Ο Δημήτρης Πώποτας γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας. Είναι γιος του πρώην Δημάρχου Σοφάδων Τηλέμαχου Πώποτα. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Πληροφορικής Γεωργία Λελεντζή  και έχουν δύο παιδιά.. Διατηρεί γεωπονικό κατάστημα με αγροεφόδια, και γραφείο μελετών και δηλώσεων ΟΣΔΕ ως υπεύθυνος έργου στο πιστοποιημένο ΚΥΔ «Δ. ΠΩΠΟΤΑΣ – Ε. ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ Ο.Ε.». Έχει διατελέσει γεωπόνος εκτιμητής στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας και εξωτερικός συνεργάτης-εκτιμητής αγρών της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Από το 2016 έως σήμερα είναι πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ. Είναι πρώην μέλος: του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας, της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης 1996-2002, της γραμματείας Νέων Τεχνολογιών της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σοφάδων. Είναι ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώνονται οι εργασίες στα όρια Καρδίτσας-Ευρυτανίας
Επόμενο άρθρο Ο Βάϊος Αθανασίου υποψήφιος Τ.Σ. Μαυρομματίου με Φάνη Στάθη και Νέα Πορεία