Ειδήσεις

Ο Ηλίας Κατοίκος υποψήφιος με τους Νέους Ορίζοντες


Τον δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνο επισκέφθηκε ο κ. Ηλίας Κατοίκος και δήλωσε την διαθεσιμότητά του να κατέλθει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες». Σε δήλωσή του ο κ. Κατοίκος αναφέρει: «Παρακολουθώ την προσπάθεια την οποία καταβάλλει η νέα δημοτική αρχή, η οποία με έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματα, παρά τις άσχημες συνθήκες, όπως ο κορωνοϊός, οι καταστροφές από τον «Ιανό», οι συνέπειες του πολέμου, η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια. Αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές διότι πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ασχοληθούν ενεργά με την Αυτοδιοίκηση, η οποία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα χάρη στον Παναγιώτη Νάνο, ανανεώθηκε σε πρόσωπα και ιδέες. Στην προσπάθεια αυτή είμαι εδώ να καταθέσω την εμπειρία μου από τον Ιδιωτικό Τομέα και να συνεισφέρω στην Ανάπτυξη του τόπου μας.»

Ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Ηλία Κατοίκο για την απόφασή του να ενταχθεί στην μεγάλη οικογένεια των «Νέων Οριζόντων». Η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα Κοινά, αποτελεί εγγύηση για την Πρόοδο του τόπου. Η στελέχωση του ψηφοδελτίου με δυναμικούς ανθρώπους όπως ο κ. Κατοίκος αποτελεί τεκμήριο ανανέωσης και πρόκριμα επιτυχίας.»

Ο κ. Ηλίας Κατοίκος είναι από τον Μεσενικόλα, σπούδασε ηλεκτρονικός, εργάστηκε στο Δημόσιο για κάποια χρόνια, αλλά τον κέρδισε ο δυναμισμός του Ιδιωτικού τομέα. Είναι μέτοχος και εργαζόμενος του ΚΤΕΛ Καρδίτσας, κατ’ επανάληψη μέλος ΔΣ και οργάνων του ΚΤΕΛ, τώρα στο ΔΣ του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και επιτροπών.

Προηγούμενο άρθρο ΚΕΘΕΑ: Αποτελέσματα Α’ Αγωνιστικής 6oυ Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5X5
Επόμενο άρθρο Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε65)