Ειδήσεις

Ο Κώστας Λιούκας με Νέα Πορεία και Φάνη Στάθη


Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Λιούκα του Λάμπρου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο Φαναρίου.

Γέννημα, θρέμμα του χωριού, απόφοιτος του Λυκείου Φαναρίου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, υπεύθυνος υποκαταστήματος μεγάλης εταιρίας του χώρου της εστίασης.

Άριστος γνώστης της αγοράς, με ανήσυχο πνεύμα και ατέλειωτες ώρες εργασίας στον τόπο μας, κατά την οποία απέκτησε πολύτιμη εμπειρία για τη λειτουργία και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη εκλογική μάχη του Οκτωβρίου για να «ανοίξουμε» νέα αναπτυξιακή «σελίδα» στο Δήμο Μουζακίου σε συνεργασία με όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας που διακρίνονται για την αξιοσύνη, την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν για τον τόπο και την ισχυρή θέληση για προσφορά. Εφαλτήριο συνέχισης της «Νέας Αυτοδιοικητικής Πορείας» που ήδη αρχίσαμε ως Δημοτική Διοίκηση κατά την παρούσα θητεία θα είναι η δυναμική ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών στο σχέδιο δράσης μας. Ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό πλάνο που προβλέπει εντυπωσιακές αλλαγές στο επίπεδο ποιότητας ζωής και αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Δήμο.

 

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση υποψηφίων του ΚΚΕ στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Διαδικασία αξιολόγησης μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2022-23