Ειδήσεις

Ο Κώστας Τσιάρας από τη Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα


Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των Καρδιτσιωτών της Θεσσαλονίκης, στην προεκλογική ομιλία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου.

Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός αναφέρθηκε στο δίλημμα των εθνικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα πάμε μπροστά, με τολμηρά αλλά σταθερά βήματα; Ή θα γυρίσουμε πίσω, στην αστάθεια και την αβεβαιότητα; Θα συνεχίσουμε την πολιτική μείωσης των φόρων, που προσελκύει επενδύσεις, φέρνει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας; Ή θα επιστρέψουμε πίσω στην εποχή της υπερφορολόγησης και της ανεργίας;».

Στην ομιλία του ο κ. Τσιάρας τόνισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ, έχει υλοποιήσει μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό κράτος και στους θεσμούς και έχει δρομολογήσει έργα που αλλάζουν την εικόνα της χώρας.

«Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα. Και έχουμε κάνει βήματα σταθερά, μπροστά, παρά τις κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε. Η Ελλάδα και η Καρδίτσα είναι σήμερα σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν το 2019. Είμαστε στον σωστό δρόμο και σε αυτό τον δρόμο πρέπει μαζί να συνεχίσουμε» δήλωσε ο κ. Τσιάρας στην κατάμεστη αίθουσα του Μακεδονία Palace.

Ο ίδιος επέκρινε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο χαρακτήρισε ως έκθεση ιδεών που αν ποτέ εφαρμοζόταν θα στοίχιζε στους Έλληνες περισσότερα από 80 δις ευρώ και θα οδηγούσε με βεβαιότητα σε νέες περιπέτειες, που όλοι θέλουμε να αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν.

Σχετικά με το προσωπικό του αποτύπωμα στη δικαιοσύνη, ο κ. Τσιάρας ανέφερε πως υλοποίησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για την επιτάχυνση της δικαιοσύνης και δήλωσε πως αφήνει πίσω του ένα πλήρως εξασφαλισμένο από πόρους κτηριολογικό πρόγραμμα που αφορά όλη την Ελλάδα και αφορά διπλά τους Καρδιτσιώτες που ζουν στη Θεσσαλονίκη, με δυο εμβληματικά έργα για τους δύο νομούς: την αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και την νέα πτέρυγα του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας.

Στην ομιλία του κ. Τσιάρα, απηύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, οι Βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Κώστας Γκιουλέκας και Δημήτρης Κούβελας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ και Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας κ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Κακανής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Νάκος και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Πατσέας.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υποψήφιοι Βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε στην εκδήλωση η Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Άννα Ευθυμίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κύπρου