Ειδήσεις

Ο Λαμάρ Πίτερς στον ΑΣΚ !!!


Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την προσθήκη του Λαμάρ Πίτερς στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα με τα χρώματα της Μπασκόνια.

Ο 25χρονος (γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1998) Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.83 μ. κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα και ήδη από το γυμνάσιο ξεχώρισε για τις αθλητικές του επιδόσεις, οδηγώντας την ομάδα του σε διαδοχικές κατακτήσεις τίτλων στο πολιτειακό πρωτάθλημα. Στο επόμενο βήμα του, στο κολεγιακό πρωτάθλημα, έπαιξε με τη φανέλα του Μισισίπι Στέιτ για τρεις σεζόν (2016-2019) σε 98 αγώνες με μέσους όρους 10.7 πόντους, 4.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα. Τη σεζόν 2016-17 αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα των ρούκις στην περιφέρεια SEC.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τη G-League, όπου τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τους Γουέστσεστερ Νικς σε 32 αγώνες, με 17.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ και αναδείχθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2020 πέρασε τον Ατλαντικό και ξεκίνησε την καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την Μπούρσασπορ, στην οποία είχε μέσους όρους 11.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ στην Τουρκία και το Γιούροκαπ για την περίοδο 2020-21, ενώ ήταν ο 4ος καλύτερος πασέρ στο πρωτάθλημα.

Την περυσινή σεζόν 2021-22 έκανε το μεγάλο άλμα και βρέθηκε στην Ισπανία και τη Μπασκόνια, με την οποία αγωνίστηκε στην ACB αλλά και την Ευρωλίγκα, ενώ στο τελευταίο μέρος της σεζόν παρέμεινε στην Ισπανία, αλλά με τη φανέλα της Φουενλαμπράντα. Συνολικά πέρυσι αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με μ.ο. συμμετοχής 15.9 λεπτά, έχοντας 5.1 πόντους και 2.3 ασίστ στην Ευρωλίγκα και το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε το Λαμάρ στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και του ευχόμαστε υγεία και νίκες με την ομάδα μας.

Λύση της συνεργασίας με Κάμφορ και Μπέιτμον

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Ροντ Κάμφορ και Τζέιμς Μπέιτμον. Ευχόμαστε και στους δυο αθλητές καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Απόστολος Κομνός, εντεταλμένος σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας, αποχαιρετά τον Γιώργο Παρούτογλου
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση βιβλίου Μαρίας Χαρ. Καραπαναγιώτη: Το Χορόχρωμα – εργαλείο στην εκπαίδευση