Ειδήσεις

Ο νεαρός Αγγελής στον ΑΣΚ


O Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σόλωνα Αγγελή. Ο Κύπριος αθλητής συμμετείχε, με τη σειρά του, στη μεταβατική περίοδο προπονήσεων της ομάδας μας το διάστημα του Ιουνίου και με την παρουσία του έδειξε έτοιμος να λάβει την ευκαιρία για το υψηλότερο επίπεδο.

Ο Σόλων Αγγελή είναι 20 ετών και με ύψος 2,05μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η μπασκετική του διαδρομή ξεκίνησε από την ΕΘΑ Έγκωμης στη Λευκωσία, για να ακολουθήσει ο Αχιλλεύς Καϊμακλίου.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Προμηθέα Πατρών, με τον οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδωντην περίοδο 2018-2019. Με την ίδια ομάδα, κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-20 και αγωνίστηκε στο NextGenerationTournament της Ευρωλίγκα.

Τη διετία 2021-23ο νεαρός φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας στη Γ’ Εθνική και κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Β’ Εθνική με τον ΝΕΟΛ. Με την ομάδα του Ληξουρίου, ο Σόλων μέτρησε 5,9 πόντους μ.ο., σημειώνοντας 11 τρίποντα.Επίσης, έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Παίδων και Εφήβων της Κύπρου.

Πιστός στη φιλοσοφία του, ο Α.Σ.Κ. επενδύει σε νέους και ταλαντούχους αθλητές, στους οποίους δίνει την ευκαιρία να ενταχθούν στο προπονητικό του πρόγραμμα.

Καλωσορίζουμε τον Σόλωνα στον Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Ο γεωπόνος Σωκράτης Βασιλάκος στα ογδόντα του πήρε πτυχίο Διαιτολογίας και Διατροφής
Επόμενο άρθρο Με τεράστια επιτυχία η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στο Θέατρο Κτημένης